Om oss

Mäklarportalen.se är en tjänst som matchar bostadsförsäljare med fastighetsmäklare.

Det finns oerhört många fastighetsmäklare på marknaden, och för dig som vill sälja din bostad kan det vara svårt att veta vilken som har det bästa erbjudanden i förhållande till just dina behov och önskemål.

Genom att fylla i information på mäklarportalen.se kan du få erbjudanden från olika fastighetsmäklare och på så sätt jämföra olika erbjudanden mycket lättare.

Detta innebär att fastighetsmäklarna också måste ge dig bra erbjudanden, eftersom de vet att andra kommer att tävla om att få det uppdrag du har skickat in. Erbjudandena är naturligtvis helt gratis och utan förpliktelser, så du kan välja att inte fortsätta med processen om du ändrar dig i förhållande till försäljning eller liknande.

Mäklarportalen.se arbetar hela tiden för att få kontakt med de bästa fastighetsmäklarna, så att konsumenten får de bästa erbjudandena på marknaden.

De fastighetsmäklare som är anslutna till mäklarportalen.se får också en stor fördel. Genom att få dagliga förfrågningar från oss kommer fastighetsmäklare att kunna lägga sin tid på att sälja fastigheter snarare än att leta efter nya kunder.

Oavsett om du letar efter en fastighetsmäklare eller själv är en fastighetsmäklare är syftet med portalen att du ska spara tid. Vi har alltid vårt eget team som arbetar för att detta ska ske så snabbt och smidigt som möjligt.

Om du letar efter en fastighetsmäklare eller om du själv är en fastighetsmäklare som vill ha fler kunder, kontakta oss bara via mäklarportalen.se. Vi hoppas att du gillar tjänsten.

Vänliga hälsningar,

Redaktionen