Integritetspolicy

Uppdaterad: 6 maj 2019

1. Inledning
1.1 Den här hemsidan drivs av Leadservice AS.

Driftinformation:
Lead Service AS
Org.nr 922 997 454
Bogstadveien 27b
0355 Oslo
E-post: hei@leadservice.no

Lead Service AS är leverantör av hemsidan. Domänen är registrerad hos Domeneshop AS.

1.2 Vi gör vårt bästa för att skydda våra användares personliga uppgifter.

1.3 Denna integritetspolicy gäller i de fall vi behandlar eller lagrar personlig information, såsom namn, adresser, e-postadresser, telefonnummer och annan information som tillhandahålls i samband med användningen av våra tjänster.

2. Cookies
Vi kan använda cookies på den här hemsidan. Läs mer om detta här.

3. Användning av personuppgifter
3.1 Vi kan få personlig information när en användare skickar ett meddelande via hemsidans kontaktformulär. Vi har då informationen som angetts i detta meddelande.

4. Delning av dina personliga upgifter
4.1 När användaren lämnar in en begäran om att få erbjudanden från våra leverantörer (fastighetsmäklare) kommer kontaktinformation och din förfrågan att vidarebefordras till högst tre relevanta leverantörer. Denna information kommer att innehålla e-post, namn, företagsnamn och andra uppgifter som användaren tillhandahåller.

Vi skickar alltid ut ett mejl med information om vilka leverantörer kontaktinformationen har vidarebefordrats till. Vi delar inte information med någon annan än de leverantörer som anges i e-postmeddelandet vi skickar ut. På detta sätt vet användaren var informationen har skickats.

Det är också viktigt för oss att se till att de leverantörer vi delar informationen med bearbetar denna information i enlighet med alla tillämpliga bestämmelser om personliga uppgifter. Vi har därför säkerställt att leverantörerna har en adekvat integritetspolicy och att användaren kan få tillgång till lagrad data.

5. Lagring av dina personliga uppgifter

5.1 Vi lagrar din personliga information på lösenordsskyddade och säkra servrar.

5.2 Vi tar bort personliga uppgifter som vi har fått inom 18 månader.

5.3 Att dela information över internet är aldrig 100% säkert. Hacking kan inträffa.

6. Länkar till tredje part

6.1 Denna hemsida länkar till andra hemsidor. Data som registreras genom att klicka på länkar till andra hemsidor eller personlig information som samlas in av dessa hemsidor hanteras av tredje part och inte av vår hemsida. Vi har ingen kontroll över hur dessa hemsidor hanterar informationen eller vilken typ av integritetspolicy de har. Vi rekommenderar att du läser integritetspolicyn och användarvillkoren för dessa hemsidor.

7. Åtkomst och radering

7.1 Om du vill granska eller ta bort personlig information som vi kan ha om dig, vänligen kontakta hei@leadservice.no. Det kan ta upp till 20 dagar att behandla din begäran.

7.2 För identifiering kommer du att bli ombedd att skicka en kopia av ditt pass för att bevisa din identitet.